Projectes

Previous Next

Comença el cicle de conferències Educar Avui. Marc Castellnou, inspector de bombers de la Generalitat, ens parla de "Canvi climàtic i grans incendis forestals"

La patrona de la Fundació Privada Reddis, la Sra. Àngels Bigorra, obre el cicle de conferències educatives “Educar Avui 2022-2023” que comença de la mà de Marc Castellnou Ribau Inspector Bombers de la Generalitat (GRAF00) expert en Grans Focs. Una figura de prestigi internacional entre els especialistes en l’extinció d’incendis forestals.

La conferència, Canvi climàtic i grans incendis ens enfronta al repte que tenim davant, com a societat, per continuar sent un país amb boscos. I ens fa coneixedors de la relació entre els focs forestals i l'abandonament del territori.

Ara mateix, Catalunya té el 70% del territori en boscos. Els grans incendis i el canvi climàtic ens posen davant d’un repte creatiu, però la societat encara reaccionem de forma defensiva, Castellnou ens proposa un canvi de mirada radical.

Segons Castellnou, "El canvi climàtic només ha posat en evidència les mancances de gestió del territori que hem acumulat en els darrers 40 anys".

Previous Next

Dins del cicle de conferències pedagògiques Educar Avui, el docent Francesc Martín es pregunta: Per què "projectes" ?

Francesc Martín Martínez, expert en docència i transformació de centres i autor del llibre “Reciclajuego. Cómo dar juego al material de desecho” i coautor amb l'Oriol Ripoll del llibre “Com construir les teves joguines”, ha presentat la conferència "Per què projectes?".

La xerrada aprofundeix en l’educació inclusiva, amb l’objectiu de posar en valor el treball per projectes com a experiència d'aprenentatge amb sentit, transformadora i inclusiva. Fent una anàlisi dels diferents treballs a les escoles i fonamentar pedagògicament aquesta pràctica educativa des del "per què" pot ser una bona idea utilitzar-la a l'aula.

Podeu visualitzar la conferència completa al següent link: Per què "projectes"?

 

Educar AVUI: Perquè projectes?

Previous Next

CONFERÈNCIA SOBRE EL CANVI CLIMÀTIC AMB EL METEORÒLEG FRANCESC MAURI

El passat dimarts vam inaugurar la 8a. edició del cicle de conferències pedagògiques "Educar Avui" amb el meteoròleg Francesc Mauri. Una conferència molt interessant sobre el canvi climàtic que trobareu penjada al nostre web per si voleu tornar a veure o consultar.

 

 

INAUGURACIÓ DEL CICLE EDUCAR AVUI AMB LA CONFERÈNCIA DE FRANCESC MAURI SOBRE EL CANVI CLIMÀTIC

INAUGURACIÓ DEL CICLE EDUCAR AVUI AMB LA CONFERÈNCIA DE FRANCESC MAURI SOBRE EL CANVI CLIMÀTIC

Després de 2 anys de pausa degut a la situació pandèmica reprenem el cicle de conferències peagògiques Educar avui. El proper dimarts 18 de gener a les 19.30h a la sala d'actes de la Fundació (i en streaming pel web www.fundacioreddis.org), el meteoròleg Francesc Mauri inaugurarà una nova edició del cicle amb la seva conferència sobre el canvi climàtic.

El cicle consta de 3 conferències més que es duran a terme els mesos de febrer, març i abril. Properament us donarem més informació.

Conferència amb David Jou dins del cicle Educar Avui

Conferència amb David Jou dins del cicle Educar Avui

Continuem amb el cicle de conferències pedagògiques Educar Avui, i el proper dimarts 17 de març a les 19.30h el físic, científic i poeta, David Jou, ens oferirà la conferència "Tres aspectes de la interacció entre ciències i humanitats". Aquesta és la tercera conferència del cicle i en quedarà una última que tindrà lloc el 19 de maig amb la filòloga Gemma Rigau.

 

Presentació Conferència Antoni Vila

Presentació Conferència Antoni Vila

El passat dimarts 28 de gener, el doctor en matemàtiques, Antoni Vila, va pronunciar la conferència " Jo sóc de lletres, és que jo les mates no les entenia" dins del cicle Educar Avui.

Aquí us podeu descarregar la seva presentació.

 

Conferència amb Antoni Vila dins del cicle Educar Avui

Conferència amb Antoni Vila dins del cicle Educar Avui

El cicle de conferències pedagògiques Educar Avui no s'atura i el proper dimarts 28 de gener a les 19.30h, el doctor en matemàtiques i actual coordinador del Comitè Científic del proper Congrés Català d’Educació Matemàtica (Reus, 2020), Antoni Vila, ens oferirà la conferència "Jo sóc de lletres... és que jo les mates no les entenia"

Conferència amb David Bueno dins del cicle Educar Avui

Conferència amb David Bueno dins del cicle Educar Avui

El proper dimarts 29 d'octubre a les 19.30h inaugurarem la 7a. edició del cicle de conferències pedagògiques Educar Avui amb el genetista David Bueno, que ens parlarà sobre la importància de les funcions executives en els aprenentatges.

Previous Next

Conferència de Carme Oriol dins del cicle Educar Avui

El proper dijous 23 de maig a les 19.30h posarem punt i final a la 6a. edició del cicle de conferències pedagògiques Educar Avui amb la catedràtica del Departament de Filologia Catalana de la Universitat Rovira i Virgili - URV, Carme Oriol, que ens parlarà sobre el valor educatiu de les rondalles.

Fundació Reddis

Xarxes socials

Connecta amb la Fundació.

Llista de correu

Subscriu-te i rep informació puntual sobre les nostres activitats.
Formulari d'inscripció

Please enable the javascript to submit this form