Conferències

Les conferències i els actes de presentació de projectes de la Fundació són presencials i els podràs trobar publicats en aquesta secció a posteriori

Reus, ciutat de pedagogues

Reus 1970-2020

La transformació d'una ciutat
Cicle de conferències al voltant del projecte Reus 1970-2020: la transformació d’una ciutat. Un exercici multidisciplinar de memòria històrica que pretén acostar a la ciutadania quina ha estat l’evolució i els canvis més importants que ha experimentat la ciutat en el darrer terç del segle XX i inici de l’actual; un període en el que Reus va viure una de les transformacions més importants de la seva història contemporània.

Educar avui

Cicle de conferències pedagògiques, amb ponents de reconegut prestigi en el camp educatiu, adreçat als docents del nostre territori i també a totes aquelles persones interessades en la matèria.

Prosceni reddis bartrina

Cicle de converses sobre la trajectòria de destacats creadors i artistes del món de les arts escèniques: cinema, teatre, dansa, música... que tenen un abast nacional i estan relacionats d’alguna manera amb la ciutat o alguna de les seves institucions o entitats, i conduïdes per un especialista o coneixedor de la trajectòria del convidat.

Premi Beca d'Art Contemporani

Presentacions, converses i conferències relaciones amb el Premi Beca d’Art Contemporani de la Fundació Privada Reddis

història i ciència