Previous Next

La Fundació Reddis col·labora en el finançament de dotze mobles canviadors i tres butaques llit per a l’Àrea de Maternitat de l'Hospital de Reus

L'Associació Amics de l'Hospital de Reus amb el suport de la Fundació Reddis i  d'Indústries Teixidó  lliuren dotze mobles canviadors per a l'Àrea de Maternitat de l'Hospital i tres butaques llit per a l'UCI Neonatal del centre. La incorporació de mobles canviadors permet fer les exploracions mèdiques, la presa de constants, les proves del taló o les analítiques a la mateixa habitació. D'aquesta manera, l'infant pot estar en tot moment acompanyat per la seva família, que també pot participar en aquest procés. Així mateix, també s'han rebut tres noves butaques llit per a la Unitat de Cures Intensives Neonatal pensades per al descans de les mares i pares.

L'Associació Amics de l'Hospital de Reus és una entitat sense ànim de lucre que forma part del programa de voluntariat del centre i que va néixer l'octubre del 2019 amb la voluntat d'implementar activitats centrades en l'acompanyament i suport afectiu als pacients que ho necessiten durant la seva estada hospitalària.

A l’acte hi han assistit Francesc Palacín, secretari de l'Associació Amics de l'Hospital de Reus; Mercè Costafreda, presidenta de l'Associació Amics de l'Hospital de Reus; Isaac Sanromà, president del Consell d'Administració de Salut Sant Joan de Reus-Baix Camp; Joaquin Escribano, director del Servei de Pediatria de l'Hospital; Susana Larrosa, Metgessa neonatòloga de l'Hospital; Sandra Parra, metgessa del Servei de Medicina Interna de l'Hospital; Esther Videgaín, gestora clínica de l'Àrea Maternoinfantil de l’Hospital i Cristina Ramos, infermera de l'Àrea de Neonatologia del centre.