Previous Next

En el marc de conferències d'història i ciència, el Dr. Eduard Prats ens il·lustra en les glòries i les penombres dels Premis Nobel de Medicina

Ahir, 8 de novembre de 2022, el Dr. Lluís Colomés, Patró de la Fundació Privada Reddis, va presentar al saló d'actes de la Fundació la conferència "Glòria i penombres dels Premis Nobels de Medicina", a càrrec del Dr. Eduard Prats Alonso, expatró de la Fundació, Doctor llicenciat en Medicina i Cirurgia especialista en l’aparell digestiu i màster en bioètica per l'UAB. Compta amb un extens currículum professional, on destaca haver estat cap de Servei de Medicina Interna de l'Hospital Universitari de Sant Joan de Reus, des del 1980 fins al 1995, i Director de Docència i Recerca del Grup Sagessa en el període de 1998 fins al 2005.

EL Dr. Prats va il·lustrar als assistents a la conferència amb els seus coneixements mèdics i històrics, on va fer un repàs als Premis Nobel de Medicina i les glòries i, però també les penombres dels premis, on  va destacar figures que no van rebre el reconeixement que mereixien. 

La conferència va tenir lloc a la Sala d'actes de la Fundació Privada Reddis i, en uns dies, es podrà visualitzar a l'espai de conferències del web de Fundació.