Col·laboració amb el Cap Nena/en Sense Joguina de SER Tarragona-Reus i Creu Roja Joventut

Col·laboració amb el Cap Nena/en Sense Joguina de SER Tarragona-Reus i Creu Roja Joventut

Som conscients que ha estat i està essent un any molt complicat i per això, ara més que mai, cal sumar esforços entre tots i fer el possible perquè els nens i nenes de casa nostra tinguin la seva joguina la nit de Reis. És per aquest motiu que la Fundació Reddis col·labora un any més amb el Cap Nena/en Sense Joguina organitzat per SER Tarragona-Reus i Creu Roja Joventut; que enguany han redoblat els esforços per superar els condicionants imposats per la situació sanitària actual, i mirar de fer-ho possible.

Hi vols col·laborar?

Fins el dia 24 de desembre ja pots portar una joguina nova a estrenar, no bèl·lica, no sexista a Ràdio Reus, al Carrer Ample 44 de Reus, de dilluns a divendres de les 9:30hs del matí a les 14hs del migdia.

També es poden dur als punts de recollida que Creu Roja Tarragona té establerts amb diferents tipus de comerços i/o establiments i que podeu trobar a la pàgina web www.joguinaeducativa.org

El 4 de gener, programa especial

Seguint la línia de les edicions anteriors, el Cap Nena/en Sense Joguina culminarà amb un programa especial que aquest any es farà des dels mateixos estudis de Ràdio Reus.

El dia 4 de gener de 13 a 14h es farà el programa Soroll Camp de Tarragona amb connexions en diferents punts de casa nostra per saber com es prepara l’arribada dels Reis Mags d’Orient, es conversarà amb un grup molt popular de casa nostra i es coneixerà el nombre final de joguines recollides aquest any.

Concurs a instagram

La Cadena SER al Camp de Tarragona en col·laboració amb Creu Roja Joventut Tarragona posa en marxa el concurs solidari d'històries d'Instagram per al Cap Nen/a Sense Joguina (CNSJ) d'aquest any.

N’hi ha prou amb que pengis una imatge teva amb la teva joguina predilecta d’ara o de quan erets un infant i la comparteixis a la teva història d’Instagram tal i com es mostra a la imatge de dalt. Això és:

     Etiqueta: #capnensensejoguina o #capnenasensejoguina

     Anomena a: @sertgnreus

Entre totes els qui pengeu aquesta història al vostre perfil d’Instagram es farà un sorteig perquè 4 persones puguin participar a l’entrevista telemàtica que es farà al cantant de “Buhos” Guillem Solé durant l'especial "Soroll Camp de Tarragona CNSJ" i en el que també es parlarà amb Miki Núñez.

Els guanyadors seran seleccionats per un jurat format per l'equip de SER Catalunya.  El criteri d'elecció dels guanyadors serà per l'originalitat del post.