Previous Next

INAUGURACIÓ DEL CICLE PROSCENI REDDIS BARTRINA AMB LA CONVERSA D'ORIOL TARRAGÓ I DANIEL VILLANUEVA

Ahir es inaugurar el cicle de converses amb artistes i creadors PROSCENI REDDIS BARTRINA amb el dissenyador de so i tècnic de postproducció de cinema, Oriol Tarragó, i el director de l'Escola de Cinema de Reus, Daniel Villanueva.

Tarragó va explicar com van ser els seus inicis en el món del cinema, perquè va decidir dedicar-se al so i vam estar repassant amb ell la seva trajectòria. Més de 60 minuts de conversa on es va posar de manifest el gran talent del reusenc en aquest camp.

La propera conversa, que tindrà lloc el dimarts 23 de novembre a les 19h, serà amb el director teatral Lluís Pasqual i la periodista Begoña Barrena.

Les entrades són gratuïtes però cal reservar-les en aquest enllaç (web del Teatre Bartrina): https://www.teatrebartrina.cat/programacio/prosceni-reddis-bartrina-oriol-tarrag%C3%B3#.YXKHrNlBxcA

El projecte PROSCENI REDDIS BATRINA és un cicle de 5 converses sobre la trajectòria de destacats creadors i artistes del món de les arts escèniques: cinema, teatre, dansa, música... que tinguin un abast nacional i estiguin relacionats d’alguna manera amb la ciutat o alguna de les seves institucions o entitats, i conduïdes per un especialista o coneixedor de la trajectòria del convidat