Premis de Secundària

Oberta la convocatòria dels Premis de Secundària Postobligatòria 2018-2019.

Data límit de presentació: 20 de juliol

Una petita empenta 9 - Per vèncer

Seguint la seva línia d'acció social, la Fundació Privada Reddis dóna suport a diverses associacions mitjançant la realització de projectes que afavoreixen la inclusió social i que ajuden a contribuir al benestar de la nostra societat. Aquest és el cas de la Fundació Privada per la lluita contra l'Esclerosi Múltiple que, a través de diversos tractaments i activitats, ajuda a millorar la salut de les persones que pateixen aquesta malaltia.

Una petita empenta 8 - Per aprendre a aprendre

Des dels seus inicis, la vocació de la Fundació Privada Reddis ha estat treballar per a la millora dels recursos humans. La seva ajuda s’ha dirigit bàsicament als centres d’ensenyament secundari i superior, realitzant tot tipus d’aportacions i dotacions per a beques, cursos, col·laboracions i intercanvis. És per això que des de fa uns anys, la Fundació organitza un cicle de conferències pedagògiques amb ponents d'alt nivell, dirigides als docents dels centres d'ensenyament primari i secundari del Baix Camp.

Una petita empenta 7 - Pel millor dels estius

Seguint la seva línia d'acció social, la Fundació Privada Reddis dóna suport a diverses associacions mitjançant la realització de projectes que afavoreixen la inclusió social i que ajuden a contribuir al benestar de la nostra societat. Un exemple d'això és el casal d'estiu que Càritas va organitzar amb Còdol educació i amb el patrocini de la Fundació perquè diversos nens i nenes de famílies que participen de les parròquies de Càritas de Reus poguessin passar uns dies lúdics i poguessin descobrir molt més d'aprop la festa major de Reus.

Una petita empenta 6 - Que ens fa més humans

Seguint la seva línia d'acció social, la Fundació Privada Reddis dóna suport a diverses associacions mitjançant la realització de projectes que afavoreixen la inclusió social i que ajuden a contribuir al benestar de la nostra societat. Aquest és el cas de l’Associació d’amics de la gent gran, que amb el seu programa de voluntaris, acompanya  a les persones grans i amb dificultats que es troben soles.

Una petita empenta 5 - Als que exploren

La cultura és un dels principals objectius de la Fundació Privada Reddis; per això, a banda de donar suport a tots aquells projectes culturals que tenen a veure amb la cultura popular i amb artistes destacats de la nostra ciutat i comarca, ha creat i promogut tot tipus de creacions artístiques. El Premi d’Art Contemporani Fundació Privada Reddis, creat enguany per primera vegada, n'és un exemple. Mitjançant aquest premi la Fundació promou la cultura artística i premia el talent dels artistes del nostre territori.

Una petita empenta 4 - Per fer-se sentir

Des dels seus inicis, la vocació de la Fundació Privada Reddis ha estat treballar per a la millora dels recursos humans. La seva ajuda s’ha dirigit bàsicament als centres d’ensenyament secundari i superior, realitzant tot tipus d’aportacions i dotacions per a beques, cursos, col·laboracions i intercanvis. Però la Fundació també recolza projectes de gran qualitat educativa i artística. Aquest és el cas del projecte Cantània. Amb aquesta activitat, dirigida als nens i nenes de les escoles de Reus, 350 alumnes han pogut participat d’un macroconcert acompanyats de 10 músics i cantants professionals.

Una petita empenta 3 - Per menjar-se el món

Des dels seus inicis, la vocació de la Fundació Privada Reddis ha estat treballar per a la millora dels recursos humans. La seva ajuda s’ha dirigit bàsicament als centres d’ensenyament secundari i superior, realitzant tot tipus d’aportacions i dotacions per a beques, cursos, col·laboracions i intercanvis. Des de fa molts anys, la Fundació subvenciona el programa Erasmus de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials (FCEE) de la Universitat Rovira i Virgili, per tal de promoure la realització d'estades de mobilitat acadèmica dels estudiants. L'Elena i el Ricard són dos dels alumnes que van realitzar una estada a l'estranger i ens explicaran la seva experiència.

Una petita empenta 2 - Per veure-hi millor

Des dels seus inicis, la vocació de la Fundació Privada Reddis ha estat treballar per a la millora dels recursos humans. La seva ajuda s’ha dirigit bàsicament als centres d’ensenyament secundari i superior, realitzant tot tipus d’aportacions i dotacions per a beques, cursos, col·laboracions i intercanvis. Però la Fundació també recolza projectes de gran qualitat educativa i artística. Aquest és el cas del projecte "Dibuixa'm Reus", de Còdol Educació. Amb aquesta activitat, dirigida als nens i nenes de les escoles de Reus, els alumnes han elaborat una guia del patrimoni de la ciutat a través de la seva mirada.

Una petita empenta 1 - Per fer visible l'invisible

Pel que fa a la cultura, la Fundació Privada Reddis no només ha treballat en el terreny de l'art sinó que també treballa en el terreny de la comunicació. Aquest és el cas del projecte de digitalització del catàleg de la Biblioteca del Centre de Lectura, que es va iniciar el 2015 i que ara ja és visible a la xarxa.

"Cal agrair a la Fundació aquesta feina de servei públic per a la ciutat" - Carles Esporrín

"Cal agrair a la Fundació aquesta feina de servei públic per a la ciutat" - Carles Esporrín

Fins fa un parell d’anys coneixia molt per sobre la Fundació Reddis, n’havia sentit a parlar però la cosa no anava més enllà d’un simple “em sona” sense gaire transcendència. En aquests darrers mesos i gràcies a la proposta que la Fundació em fa de coordinar i dirigir la digitalització de l’arxiu sonor de ràdio Reus, he pogut conèixer amb molt més detall quina és la feina que desenvolupa i quin servei fa a la ciutat de Reus. La conservació i arxiu d’un fons sonor, que discorre en paral·lel a l’evolució de la ciutat i el seu entorn durant els últims setanta anys, és cabdal des d’un punt de vista històric i periodístic. A més, la cessió d’aquest fons a l’Arxiu Municipal de Reus el converteix en patrimoni de tots. Potser hauria de ser la pròpia administració qui tingués cura de la seva història, en tot cas, cal agrair molt a la Fundació aquesta feina de servei públic per a la ciutat.

Consulteu l'article al respecte del fons sonor de Ràdio Reus.

Data de naixement: 27 de març de 1975.
Lloc de naixement: Reus.
Professió: Enginyer Industrial, periodista i fotògraf.
M'agrada... explicar històries.
Detesto... els que només saben posar aigua al vi.
Un desig... deixar una bona història per explicar.