Conferència; "Josep Maria Cañellas, l'ombra del fotògraf"

Portada_llibre_JMC
Categoria
Conferències
Data
17 Gener 2023 19:00
Lloc
Sala d'Actes Fundació Privada Reddis

A càrrec del Sr. Carles EsporrinEnginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), llicenciat en Periodisme per la Universitat Rovira i Virgili (URV), Màster en periodisme avançat i reporterisme per la Universitat Ramon Llull - Blanquerna (URL) i fotògraf documental.

Especialitzat en fotografia documental, ha col·laborat en mitjans locals com la revista NW o la Cadena SER. Ha estat el coordinador del projecte de digitalització i catalogació de l’arxiu sonor de Ràdio Reus (cadena SER) i de Canal Reus TV. És col·laborador de la Facultat de Lletres de la Universitat Rovira i Virgili, del diari ARA edició Camp de Tarragona i de Canal Reus TV. És soci de la fundació Photographic Social Vision i docent del curs Fotografia Documental i Publicitària Professional de la Fundació URV.

Josep Maria Cañellas va ser un fotògraf català d'esperit i formació francesa. Va exercir al París bohemi de finals del segle XIX, especialitzant-se en la fotografia de models, artistes i escenes de carrer.