Prosceni Reddis Bartrina; El teatre de cambra: nova creació, nous camins. Debat amb Bàrbara Roig Grifoll i Pau Ferran, actors

Barbara_Roig-Pau_Ferran
Categoria
Proceni Reddis-Bartrina
Data
28 Febrer 2023 19:00
Nombre d'entrades
200
Entrades disponibles
162
38

Dimarts 28 de febrer, 19 h. al Teatre Bartrina


El teatre de cambra: nova creació, nous camins. Debat amb Bàrbara Roig Grifoll i Pau Ferran, actors.

Bàrbara Roig Grifoll, nascuda a Reus l'any 85, és una de les actrius més actives de l'escena catalana. Després de pujar a l'escenari de petita ja no n'ha baixat més. Aquesta temporada, entre d'altres ocasions, la podrem veure a la sala gran del Teatre Nacional en El temps i els Conway de J. B. Priestley. Pau Ferran, nascut a Reus l'any 88, és actor. O millor: home de teatre (món en el qual hi ha fet, des de ben jove, quasibé tots els papers de l'auca). Tot plegat relligat per unes inquituds culturals i vitals amples i heterodoxes. Forma part de Lo Nostro, del qual n'és un dels fundadors. Una conversa per veure i sentir de primera mà què es cou (i com) en la creació teatral d'avui.

 

“L'ofici en viu, nous talents”. Cicle conduït per Joan Magrané. 
 
Un cicle de quatre sessions, centrades en la música de cambra i el teatre de petit format, per conèixer i explorar els confins (dels més íntims als més pragmàtics) del fer de l'experiència artística un ofici acompanyats per alguns dels seus protagonistes més joves i a la vegada més capdavanters.                           
Joan Magrané (Reus, 1988) és compositor. La seva música ha sonat en les sales de concerts més importants d'Europa per orquestres i solistes de renom. Molt interessat per la cultura en general, també es dedica a la divulgació. Ha escrit articles en diversos mitjans i és autor del llibre "Antologia sentimental de la música catalana" (Peu de mosca, 2022).