Col·laboració amb els Amics de la Gent Gran

Col·laboració amb els Amics de la Gent Gran

La Fundació ha col·laborat amb l'associació Amics de la Gent Gran en els actes de celebració dels 5 anys de l'entitat a Reus per tal de reconèixer a totes les persones, grans i voluntàries, que han col·laborat amb la tasca social d'Amics de la Gent Gran a Reus.

Per tal de celebrar el 5è aniversari i per tal de mitigar els efectes de la soledat no desitjada durant aquestes dates tant assenyalades, des de l’entitat s’han dut a terme una sèrie d’actuacions i preparatius que s’han començat a desenvolupar dies abans del tradicional dinar de Nadal, entre elles: cercar persones voluntàries de reforç, preparar i entregar els obsequis de Nadal, posar en funcionament la campanya de sensibilització i organitzar i gestionar el dinar de Nadal. A banda de la preparació del tradicional dinar de Nadal, el mateix dia del dinar nadalenc es va realitzar una visita cultural a la pròpia ciutat i a l’edifici modernista Casa Navàs; proposta que va ser molt ben acollida per grup de persones voluntàries i les pròpies persones grans acompanyades.

Gràcies a la col·laboració de la Fundació Privada Reddis, Amics de la Gent Gran va poder fer entrega d‘un obsequi a les persones grans de l’entitat per celebrar els 5 anys de voluntariat a la ciutat de Reus. Durant les setmanes prèvies al dinar de Nadal, les persones voluntàries es van dirigir a la casa o residència de la persona gran per fer entrega de l’obsequi. Durant el lliurament de l’obsequi, a casa de la persona gran, ambdues persones van gaudir d’una estona de caliu i companyia.

Actualment, l’entitat acompanya amb més de 1.600 persones grans, de 86 anys de mitjana d’edat, d’arreu de les 4 províncies catalanes, i totes elles són convidades a participar dels grans dinars de Nadal que per lloc de residència li sigui més proper a la seva població.