Previous Next

La Fundació Reddis dona suporta a la 42a Mostra de Teatre de Reus i Baix Camp 2024.

La 42a edició de la Mostra de Teatre infantil i juvenil de Reus i Baix Camp 2024 tindrà lloc a diferents escenaris de la comarca del 16 al 30 de maig de 2024.

 

En l'edició 2024 hi participaran 20 centres educatius de primària i secundària, que pujaran als escenaris un total de 580 artistes de tota la comarca.

 

La Fundació Privada Reddis, dona suport al Centre de Recursos Pedagògics del Baix Camp, per organitzar, juntament amb la Comissió de La Mostra de Teatre de Reus i Baix Camp, aquesta activitat en què cada centre educatiu participant presenta una obra de 30 min, on els actors i les actrius mostren el resultat dels seus esforços i procés creatiu, fruit del treball realitzat al centre amb el qual es pretén afavorir l'intercanvi d'experiències escolars, dinamitzar la projecció del currículum educatiu i garantir un espai on estimular i aprofundir en les competències comunicatives, socials i expressives que es treballen en totes les aules.

 

Gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Reus i el seu Pla Educatiu d'Entorn, el Consorci del Teatre Bartrina, l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i les escoles de La Salle de Reus i el col·legi Maria Rosa Molas s'han organitzat 4 escenaris per acollir la proposta escènica d'aquest 2024.

 

La informació de l'edició actual, el seu calendari i la seva programació es pot consultar a la pàgina web del Serviei Educatiu del Baix Camp.