Roger Morelló obre la primera sessió del Prosceni Reddis Bartrina 2023 amb una sessió musical comentada que connecta amb el públic

El segon Prosceni Reddis Bartrina, comença amb el primer cicle "L'ofici en viu, nou talents", centrat en la música de cambra i el teatre de petit format. Aquesta nova edició vol apropar a la ciutadania el nou talent reusenc i la seva l'experiència artística.

Aquesta primera sessió, guiada per al compositor Joan Magrané ha estat a càrrec de Roger Morelló, un jove reusenc que desenvolupa la seva carrera professional de violoncel·lista concertista a Alemanya. Ambdós ha desgranat la 3a suite amb violoncel de Bach, on el violoncel·lista ha interpretat la peça, en directe, mentre el compositor analitzava i comentava els diferents moviments, fragment per fragment.

L'exercici ha apropat al públic al procés creatiu, amb un format innovador de sessió musical comentada. Roger Morelló apunta que "és un format totalment diferent on el Joan i jo trenquem la barrera entre el públic l'intèrpret i el comentador". 
Per finalitzar, el violoncel·lista reusenc ha delectat al públic assistent amb una de les peces incloses en el seu primer disc "The Voices of Casals".

Recordem que aquest segon Prosceni Reddis Bartrina 2023 compta amb dos cicles diferenciats:

Per una part el cicle "L'ofici en viu, nous talents" que cerca apropar talent jove del territori a la ciutadania. Aquest primer cicle es compon de quatre sessions: 21 de febrer el violoncel·lista Roger Morelló; el 28 de febrer els actors Bàrbara Roig i Pau Ferran; el 21 de març dos dels components del quartet Gerhald i Kebyart, Miquel Jordà i Daniel Miguel; el 28 de març tanca aquest primer cicle el violinista Joel Bardolet amb una altra interpretació musical comentada.

La segona part del Prosceni Reddis Bartrina 2023, cicle "Trajectòries, converses amb creadors", torna a la fórmula de la primera edició, on en format intimista repassarem la carrera artística de dos actors catalans amb una dilatada trajectòria: el 18 d'abril conversarem amb David Bagés i el 7 de juny amb Emma Vilarasau.