El capítol 1 de la sèrie Reus 1970-2020: La transformació d’una ciutat" guanyador del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer en la categoria Periodisme Camp de Tarragona

La sèrie documental "Reus 1970 - 2020: La transformació d'una ciutat", coproduïda amb la Fundació Privada Reddis, ha resultat guardonada en la categoria Periodisme Camp de Tarragona.

 

El passat 25 de novembre es van fer públics els guanyadors a les diferents categories de la XXXV edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer i el capítol 1 de la sèrie Reus 1970-2020: La transformació d’una ciutat: “El tardofranquisme (1970-1975), emès a Canal Reus TV el 22 de maig de 2022 ha estat guanyador del premi en la cataegoria de Periodisme Camp de Tarragona. 

La série dirigida per Guillem Latorre i idea original de Josep Maria Martí, Responsable de Comunicació i Patró de la Fundació forma part d'un projecte multidisciplinari de memòria històrica, que pretén acostar a la ciutadania quina ha estat l’evolució i els canvis més importants que ha experimentat la ciutat en el darrer terç del segle XXI i inici de l'actual; un període en el que Reus va viure una de les transformacions més importants de la seva història contemporània. 

El jurat ha destacat la idea, el format, la realització, la mirada i l’ànim mostrat d’analitzar i contemplar com ha evolucionat la ciutat de Reus en els darrers cinquanta anys. El premi té una dotació de 8.000 euros.

El premi el va recollir l'ideoleg del projecte i patró de la Fundació Reddis, el Sr. Josep Maria Martí en l'acte que es es va fer al Pati del castell de Torremdembarra. 

 

Podeu visualitzar el capítol guanyador aquí: https://www.youtube.com/watch?v=uRuEhuTOqXk