Previous Next

Tornen els Proscenis Reddis-Bartrina

Avui, el regidor de cultura de l’Ajuntament de Reus, Daniel Recasens, el Patró de la Fundació Privada Reddis, Xavier Filella i el compositor, Joan Magrané han presentat la nova programació de converses amb creadors PROSCENI REDDIS-BARTRINA 2023 que
compta amb dos cicles que acolliran a sis convidats destacats de l’àmbit de la cultura i que tindran lloc al Teatre Bartrina a les set de la tarda, des del 21 de febrer al 7 de juny. Les entrades als cicles són gratuïtes, es pot fer reserva a l'agenda de la web de la Fundació Reddis.

Aquest any comptarem amb dos cicles diferenciats: 

“L'OFICI EN VIU, NOUS TALENTS” presentat per  Joan Magrané.

Un cicle de quatre sessions, centrades en la música de cambra i el teatre de petit format, per conèixer i explorar els confins del fer de l'experiència artística un ofici, acompanyats per alguns dels seus 
protagonistes més joves i a la vegada més capdavanters. 

I el cicle: “TRAJECTÒRIES, CONVERSES AMB CREADORS”  (2) Presentat per Josep María Mestres i Marc Martínez.

La primera part del PROSCENI REDDIS BARTRINA 2023 engega amb el Cicle: “L’ofici en viu, nous talents”, on Joan Magrané, conductor del cicle, conversarà amb quatre joves capdavanters en la música de cambra i el  teatre de petit format:
- 21 de febrer Roger Morelló, violoncel·lista.
- 28 de febrer Bàrbara Roig Grifoll i Pau Ferran, actors.
- 21 de març Miquel Jordà i Daniel Miguel, dels Quartets Gerhard i Kebyart.
- 28 de març Joel Bardolet, violinista.

Les dues últimes sessions formen part del cicle “Trajectòries, converses amb creadors” conduïdes per l’actor, Marc Martínez, i el director de teatre, Josep Maria Mestres, que conversaran de forma intimista amb David Bagés, actor de teatre, cinema i televisió i amb l’actriu Emma Vilarasau, actriu de Teatre, cinema i televisió; els dies 18 d’abril i 7 de juny respectivament.

El projecte PROSCENI REDDIS BATRINA és un cicle que va començar l’any passat amb 5 converses sobre la trajectòria de destacats creadors i artistes del món de les arts escèniques: cinema, teatre, dansa, música... que han tingut un abast nacional i estan relacionats d’alguna manera amb la ciutat o alguna de les seves institucions o entitats. A les quals se li afegeixen la programació de les sis sessions d’aquest 2023.

Totes les converses es poden tornar a visualitzar a l’apartat de conferències del web de la Fundació Privada Reddis.

Per conèixer tota la programació podeu accedir a l’apartat de l’agenda del web de la Fundació Privada Reddis(LINK agenda), o a l’espai de programació del web del Teatre Bartrina.