Prosceni Reddis Bartrina; La música de cambra: del quartet de corda al quartet de saxos amb Miquel Jordà i Daniel Miguel

Proscenis_xxss_2023-Miquel_jorda_i_Daniel_Miquel-reel-01-01
Categoria
Proceni Reddis-Bartrina
Data
21 Març 2023 19:00
Nombre d'entrades
200
Entrades disponibles
172
28

Dimarts 21 de març, 19 h. al Teatre Bartrina

La música de cambra: del quartet de corda al quartet de saxos. Debat amb Miquel Jordà i Daniel Miguel, dels quartets Gerhard i Kebyart

Miquel Jordà (Tarragona, 1987) i Daniel Miguel (Constantí, 1993), un amb la viola i l'altre amb el saxo baríton, formen part de dos dels grups de música de cambra joves amb més projecció i entitat del país: el Quartet Gerhard i el Kebyart Ensemble. Amb ells parlarem de les interioritats d'aquest gènere, el perquè es diu que és on hi neix la millor música (de la composició a la interpretació) i de què pot aportar, com exemple d'excel·lència i implicació, de rigor i llibertat, al món d'avui i de demà.

 

“L'ofici en viu, nous talents”. Cicle conduït per Joan Magrané. 
 
Un cicle de quatre sessions, centrades en la música de cambra i el teatre de petit format, per conèixer i explorar els confins (dels més íntims als més pragmàtics) del fer de l'experiència artística un ofici acompanyats per alguns dels seus protagonistes més joves i a la vegada més capdavanters.                           
Joan Magrané (Reus, 1988) és compositor. La seva música ha sonat en les sales de concerts més importants d'Europa per orquestres i solistes de renom. Molt interessat per la cultura en general, també es dedica a la divulgació. Ha escrit articles en diversos mitjans i és autor del llibre "Antologia sentimental de la música catalana" (Peu de mosca, 2022).