Prosceni Reddis Bartrina; Roger Morelló, Violoncel·lista

roger-ret
Categoria
Proceni Reddis-Bartrina
Data
21 Febrer 2023 19:00
Nombre d'entrades
200
Entrades disponibles
112
88

Dimarts 21 de febrer, 19 h. al Teatre Bartrina

Audició comentada de la 3a suite per a violoncel sol de Bach amb Roger Morelló, violoncel. 


L'obra de J. S. Bach ha esdevingut el model i la culminació de tota una manera d'entendre l'art musical. Des que van passar per les mans de Pau Casals, les seves Sis suites per a violoncel són un referent indiscutible del repertori d'aquest instrument i part incontestable del cànon musical. Amb Roger Morelló (Reus, 1993), jove violoncel·lista de sòlida formació i brillant i prometedora trajectòria, n'anirem desgranant la número 3 fragment per fragment, dansa per dansa. 

 

“L'ofici en viu, nous talents”. Cicle conduït per Joan Magrané. 
 
Un cicle de quatre sessions, centrades en la música de cambra i el teatre de petit format, per conèixer i explorar els confins (dels més íntims als més pragmàtics) del fer de l'experiència artística un ofici acompanyats per alguns dels seus protagonistes més joves i a la vegada més capdavanters.                           
Joan Magrané (Reus, 1988) és compositor. La seva música ha sonat en les sales de concerts més importants d'Europa per orquestres i solistes de renom. Molt interessat per la cultura en general, també es dedica a la divulgació. Ha escrit articles en diversos mitjans i és autor del llibre "Antologia sentimental de la música catalana" (Peu de mosca, 2022).