Previous Next

LA FUNDACIÓ PRIVADA REDDIS REP EL SUPORT DE, LA FUNDACIÓ “LA CAIXA” PER DONAR SUPORT A 6 ENTITATS DE LA COMARCA

L’Associació d'Alzheimer de Reus i Baix Camp, el Club Tenis Taula Ganxets de Reus, la Fundació Mossèn Frederic Bara Cortiella, l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles, Grans Projectes Solidaris i la Fundació Esclerosis Múltiple Mas Sabatè han estat les 6 entitats beneficiades  d’aquest 2022.

 

Reus, 2 de maig de 2022- La Fundació Privada Reddis ha rebut el suport de la Fundació “la Caixa” per donar suport a diversos projectes socials de suport a persones en risc d’exclusió social que duen a terme diverses entitats de Reus i comarca. 


Gràcies a aquesta sinergia de col·laboració, l’Associació d'Alzheimer de Reus i Baix Camp podrà reforçar la digitalització de les activitats assistencials del Centre Terapèutic del Baix Camp dirigit a persones amb malaltia d’Alzheimer i altres demències; el Club Tennis Taula Ganxets de Reus realitzarà activitats esportives dirigides a infants amb risc d’exclusió social i diversitat funcional, creant un eix integrador mitjançant la pràctica del tennis taula; la Fundació Mossèn Frederic Bara Cortiella, en la seva lluita contra l’escletxa digital que pateixen les famílies en risc d'exclusió social, reforçarà les accions del  projecte “Fem front a la desigualtat digital” en el qual es donen eines i dispositius de connectivitat per a infants i famílies vulnerables; l’associació Salut Mental Dr. Tosquelles  reforçarà els tallers dirigits tant a les persones amb problemes de salut mental com a les seves famílies, uns tallers que proporcionen estratègies compensatòries que  milloren l’autoestima, potencien la iniciativa personal i l’autonomia dins la pròpia llar; Grans Projectes Solidaris durà a terme un projecte d'inserció laboral que facilitarà l'accés al món del treball a tres joves migrants no acompanyats amb caràcter emprenedor, facilitant així la seva integració social; la Fundació l’Esclerosis Múltiple Mas Sabaté de Reus podrà adquirir l’equipament necessari per poder seguir oferint l’activitat telemàtica de rehabilitació a les persones amb Esclerosi Múltiple i malalties neurodegeneratives. 

La comissió social de la Fundació Privada Reddis fa més de 10 anys que centra els seus esforços a donar suport a diverses entitats socials de Reus i Baix Camp que tenen com a objectiu principal  la integració als col·lectius més desfavorits, ajudant a fer realitat els seus projectes.  

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank, la més gran d'Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació ”la Caixa” en la canalització de les ajudes econòmiques adreçades a les entitats socials. L’any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s'ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.


En el següent link podeu descarregar les fotografies preses durant l'acte d’entrega dels ajuts a les entitats i el document de guia de les fotos.