JA ES PODEN RESERVAR LES ENTRADES PER ASSISTIR A LES PRIMERES CONVERSES DEL PROJECTE PROCENI REDDIS BARTRINA

JA ES PODEN RESERVAR LES ENTRADES PER ASSISTIR A LES PRIMERES CONVERSES DEL PROJECTE PROCENI REDDIS BARTRINA

El proper dimecres 27 d'octubre s'inaugura el projecte PROSCENI REDDIS BARTRINA amb la conversa entre el dissenyador de so i tècnic de postproducció de cinema, Oriol Tarragó, i el director de l'Escola de Cinema de Reus, Daniel Villanueva.

Les entrades són gratuïtes però per assistir-hi cal fer una reserva prèvia de localitats al web del Teatre Bartrina en el següent enllaç: RESERVA AQUÍ

També es podran reservar les entrades per a la segona conversa entre el director teatral Lluís Pasqual i la crítica d'arts escèniques, Baegoña Barrena.

El projecte PROSCENI REDDIS BATRINA és un cicle de 5 converses sobre la trajectòria de destacats creadors i artistes del món de les arts escèniques: cinema, teatre, dansa, música... que tinguin un abast nacional i estiguin relacionats d’alguna manera amb la ciutat o alguna de les seves institucions o entitats, i conduïdes per un especialista o coneixedor de la trajectòria del convidat.

Juntament amb Oriol Tarragó, l’actor Jordi Bosch; la ballarina i coreògrafa Jone San Martín i el pianista i director d’orquestra Miquel Ortega seran els 5 artistes que formaran part d’aquest projecte.

En el pdf adjunt hi trobareu informació de tota la programació del cicle.