El Dr. Lluís Colomés és el nou president de Fundació Privada Reddis

El Dr. Lluís Colomés és el nou president de Fundació Privada Reddis

El Dr. Lluís Colomés és el nou president de Fundació Privada Reddis en ser escollit per unanimitat pel patronat, el passat dijous.

Passats els quatre anys que marquen els estatus de la Fundació, el Patronat va agrair la feina feta a l’expresidenta Carme Buixeda que dona el relleu al Dr. Colomés. 

Vocal de la comissió d’ensenyament de la Fundació, és patró de l’entitat des de l'any 2017. La seva trajectòria professional ha estat lligada al món de la medicina i de l’ensenyament. Doctorat en medicina i cirurgia, especialista en Medicina de Família i Comunitària. Colomés ha estat Cap d'estudis de l'hospital Universitari Sant Joan de Reus, va ser qui va posar en marxa la primera Area Bàsica no ICS de Catalunya (en 1991 amb l'ABS Vandellós-Hospitalet de l’Infant), també va ser director d'Atenció Primària del grup Sagessa on va ocupar, entre d’altres, el càrrec de gerent de l'Àrea de Planificació Estratègica del grup. Tanmateix, el doctor Colomés té una àmplia trajectòria en la docència on ha estat professor associat de Medicina en la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili (URV), coordinador de docència i innovació i Cap d’estudis de l’hospital Universitari Sant Jan de Reus, amb jubilació activa des del mes de juliol.

La seva passió per la història i el senderisme, l’ha dut a aprofundir en investigacions històriques lligades al territori i a la medicina, en temàtiques com: la medicina i la guerra civil o els maquis a les muntanyes de Prades, contribuint de forma activa a la difusió i la ampliació el patrimoni històric del territori.