Previous Next

Canal Reus i la Fundació Privada Reddis presenten la sèrie documental ‘Reus, Ciutat de Pedagogues’

Aquest dimarts al vespre, la sala d’actes de la Fundació Privada Reddis s’ha omplert de gom a gom per gaudir del primer capítol de la sèrie documental ‘Reus, Ciutat de Pedagogues’. Una producció de Canal Reus Docs, amb la col·laboració de la Fundació  Privada Reddis i el suport de la Regidoria de promoció econòmica, innovació i coneixement de l’Ajuntament de Reus.

La sèrie audiovisual forma part d’un projecte transmèdia que neix a partir del cicle de conferències “Reus, ciutat de Pedagogues” organitzat per la Fundació i coordinat per l’historiador Joan Navais, on diferents especialistes en la matèria parlan de figures rellevants del món de la pedagogia, nascudes a Reus.  

La sèrie fa un recorregut per les principals figures del món de l’ensenyament de la ciutat, les quals han deixat empremta per la seva manera de fer i ensenyar, per les seves metodologies trencadores o pel seu tarannà. Des de Teresa Miquel, passant per Àngels Ollé, Cori Bach o Teresa Vallverdú, per posar-ne només alguns exemples. Són pedagogues que han fet història a la ciutat i al país i que han deixat el seu segell que encara avui en dia continua sent referent.

‘Reus, Ciutat de Pedagogues’ és una sèrie de tres capítols que s'estrenarà a Canal Reus aquest dimecres 29 de novembre a partir de les 21.30 h. Els dies 13 i 20 de desembre es podran veure els altres dos capítols. Tots tres capítols es podran recuperar a LaXarxa+, la plataforma de continguts audiovisuals de la Xarxa de Televisions Locals i al web de la Fundació.