Previous Next

Conferència Inaugural del curs 2023-2024 del Centre de Recursos Pedagògics del Baix Camp a càrrec del comunicador Pau Font

Ahir a la tarda, a la sala d'actes de la Fundació Privada Reddis va tenir lloc conferència Inaugural del Curs 2023-2024 del CRP (Centre de Recursos Pedagògics del Baix Camp), a càrrec de Pau Font, director de comunicació especialitzat en educació i formació i productor de continguts digitals i audiovisuals amb més de 20 anys d'experiència. La sessió la van obrir el director dels Serveis Territorials del departament d'Educació, Joan Manel Audí, i la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Reus, Pilar López. 

Font, amb un to humorístic, va donar eines als docents per tal d'apropar-los a la manera de veure el món dels seus alumnes i de forma irònica, però de fons constructiu, proposa l'adaptació del contingut i les dinàmiques que es fan a les aules, amb l'objectiu de connectar millor amb els alumnes.

El Centre de Recursos Pedagògics del Baix Camp dóna suport a l’activitat pedagògica dels centres i a la tasca docent especialment en temes de formació permanent, de recursos pedagògics i de dinamització de projectes de centre i de la comarca.