Previous Next

LLIURAMENT DELS PREMIS DE RECERCA DE BAT I DELS PREMIS DE PROJECTE D'FP 2019-2020

Ahir al vespre vam lliurar els Premis de Recerca de Batxillerat, que enguany arriben a la desena edició, i els Premis als millors treballs de projecte de Formació Professional (sisena edició) que han realitzat els alumnes dels instituts de la nostra comarca. Aquests premis s’organitzen amb l’objectiu de potenciar la recerca i la investigació a l’ensenyament secundari post obligatori i de donar un impuls a la Formació Professional.

Per al curs 2019-2020, la Fundació ha concedit un total de 8 Premis per un import global de 7.000€: 6 Premis de Recerca als alumnes de Batxillerat, per un import de 5.000€, i 2 Premis als millors treballs de projecte de Formació Professional, per un import de 2.000€.

PREMIS ALS TREBALLS DE RECERCA DE BATXILLERAT 

Àmbit Científic – Tecnològic

  • 1r. Premi (1.200€): Les alternatives biodegradables al plàstic. Per Alessia Sánchez Talentino, de l’INS Antoni Ballester de Mont-roig-del Camp.
  • 2on. Premi (800€): La recuperació nerviosa i jo. Per Laura Grau López de l’ INS Lluís Domènech i Montaner de Reus. 
  • 3er. Premi (500€): Animals marins víctimes dels plàstics. Per Maria Valencia Marcos, de l'INS Cambrils
  • 3er. Premi - Accèssit (500€): Listerosi Alimentària. Per Maria Cabré Anguera, de l'INS Cambrils

Àmbit d’Humanitats, Ciències Socials i Art

  • 1r. Premi (1.200€): El centre comercial "La Fira": Cap a un nou model de comerç a Reus. Per Joan Capdevila Puig, de l'INS Baix Camp de Reus. 
  • 2on. Premi (800€): Ballant amb el silenci. Com influeix el ball esportiu a les persones sordes. Per Pau Gómez Edo, de l'INS Baix Camp de Reus.

PREMIS ALS TREBALLS DE PROJECTE DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

  • 1r. Premi (1.200€): Pla d'activitats de l'hort de l'Escola Doctor Alberich i Casas. Per Montsant López March, de l'INS Horticultura i Jardineria de Reus. 
  • 2on. Premi (800€): Educació ambiental a la Vall del Riu Francolí. Per Ricard Domènech González, de l'INS Horticultura i Jardineria de Reus.